Laat zien dat jouw organisatie ertoe doet

Doe mee aan de Nationale Vrijwilligersprijzen! 

Heb jij een initiatief, project of organisatie waar verschillende mensen aan meedoen? Bijvoorbeeld ouderen, jongeren, mensen met een beperking of mensen met een andere culturele achtergrond? Dan kun je eenvoudig meedoen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2021! Maar liefst 12 initiatieven kunnen een videoproductie ter waarde van € 3.000,- winnen. Voor de winnaar ligt er € 7.500,- te wachten. Aanmelden kan tot 15 april 2021 via www.vrijwilligersprijzenlokaal.nl (Klik op de knop ‘meld je initiatief aan’. De inschrijving is verlengd.)

Meedoen doe je met een kort filmpje waarin je duidelijk maakt hoe jouw initiatief nieuwe gezichten ontvangt. Wat heb je gedaan zodat die nieuwe gezichten zich bij jouw organisatie of initiatief thuisvoelen? Ben je niet goed in filmpjes maken? Een powerpoint, fotocollage, animatie, podcast of een andere creatieve uiting is ook goed. 

Meer informatie 

Kijk snel op deze pagina waar je je kunt aanmelden. Je vindt hier ook een leerzaam en kort webinar over vloggen. Bekijk ook de winnaars van 2020 en de videoproducties die ze gekregen hebben. We zijn trots op Quiet Community Tilburg, die vorig jaar de juryprijs in ontvangst mocht nemen. 

Jij kunt met jouw vrijwilligers laten zien dat we het in Nederland samen doen! En we zetten tevens mooie voorbeelden van vrijwillige inzet in Tilburg op de landelijke kaart.  

Wil je meer informatie of misschien even overleggen, we helpen je graag! Stuur een berichtje naar Susan van Schijndel van VrijwilligersTilburg via susanvanschijndel@vrijwilligerstilburg.nl of bel naar 06 – 231 452 64.