Is jouw vacature nog actueel?

We komen geregeld vacatures tegen op de vacaturebank die niet helemaal actueel zijn.

  • Veel vacatures staan open maar zijn bijvoorbeeld door corona nu niet van toepassing. Het is fijn als dit erbij vermeld wordt. Er zou bijvoorbeeld dit aan toegevoegd kunnen worden: ‘Momenteel kunnen we nu niet werken met vrijwilligers. We maken graag kennis met nieuwe vrijwilligers zodat we straks, als het weer kan en mag, weer goed kunnen starten.’ 
  • Met regelmaat merken we dat contactgegevens niet kloppen. Dit zorgt vaak voor extra vertraging als we een leuke vrijwilliger hebben gevonden die graag wilt starten.  
  • Veel vacatures zijn verouderd. Dat is niet zo aantrekkelijk voor iemand die vrijwilligerswerk zoekt. De datum kun je makkelijk zelf (laten) aanpassen.  

Zou je zo vriendelijk willen zijn jouw vacatures te checken en zo nodig aan te passen? Als je een “Mijn Eigen Dossier” hebt, kun je dit zelf. Als je dit niet hebt kun je uiteraard hiervoor ook contact opnemen met jouw vrijwilligerspunt. Zij helpen graag.