NLdoet 2021

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee? 
 
Voor jouw NLdoet-klus kun je € 350 ondersteuning krijgen (naast € 50 voor beschermende middelen) als je voor 23 april reageert. 

NLdoet in Tilburg

Gemeente Tilburg en ContourdeTwern zorgen er samen voor dat NLdoet  extra aandacht krijgt, want wij vinden het belangrijk dat steeds meer mensen kennismaken met vrijwilligerswerk. Door NLdoet  kan iedere inwoner ervaren wat vrijwilligerswerk in kan houden. En dat je door het besteden van een paar uren van je vrije tijd al het verschil kunt maken. Meedoen kan individueel, maar ook met een groep: familieleden, collega’s, vrienden, medestudenten, etc. Samen kunnen we het verschil maken!

NLdoet2021

Uiteraard is NLdoet op 28 en/of 29 mei 2021 iets anders dan anders vanwege de coronatijd waar we nog in leven. Echter, er is veel op een veilige manier mogelijk. Naast de € 350 ondersteuning kun je ook nog eens € 50 extra aanvragen voor beschermingsmiddelen. Meer over dit alles lees je in deze nieuwsbrief van het Oranje Fonds.

Vrijwilligersklus aanmelden?

Wil je dat wij bij ContourdeTwern actief voor jou meezoeken naar vrijwilligers voor jouw klus? Dat kan! Door deze “Checklist aanvraag” volledig ingevuld te mailen naar albertrusch@contourdetwern.nl. 
Belangrijk: je dient je klus dus 2x aan te melden:  Bij ContourdeTwern via de bovengenoemde bijlage  en via www.nldoet.nl. Daar staat ook hoe je € 350 (en € 50 aan beschermingsmiddelen) kunt aanvragen om je project te ondersteunen.

Meer informatie of vragen?

Neem dan contact op met Hans van Loon, Hannie de Kort of Albert Rusch van ContourdeTwern, via albertrusch@contourdetwern.nl of 013 583 99 99.