Scholingsaanbod voor vrijwilligers

Oproep

Heeft jouw organisatie behoefte aan een specifiek scholingsaanbod voor vrijwilligers? Wil je hen bepaalde kennis meegeven, maar weet je niet waar je die kunt vinden of heb je niet voldoende budget hiervoorDe Vrijwilligersacademie gaat graag met jou in gesprek om te kijken of we tot een passend scholingsaanbod kunnen komen. Zo kunnen we samen de kwaliteit van vrijwillige inzet op een nóg hoger plan brengen. Wil je hierover met ons in gesprek gaan, neem dan contact op met ons (Willeke van Gulik of Marianne de Groot) via mail (vrijwilligersacademie@vrijwilligerstilburg.nlof via telefoonnummer 013-5839999. 

Groot aanbod online trainingen 

Wist je dat je via de Vrijwilligersacademie toegang hebt tot een groot aantal online trainingen? Je hebt de keus uit meer dan 150 trainingen en masterclasses op allerlei gebied: van commerciële vaardigheden tot management en van gezondheid tot persoonlijke kracht. Vanuit je luie stoel kun jij gratis deelnemen aan al deze trainingen. In de volgende Nieuwsbrief lichten we een tipje van de sluier op van de masterclass Gedragsverandering van Ben Tiggelaar. Wil je hier niet op wachten, stuur ons dan een mail!