Een eigen merk!

We zijn officieel een eigen merk van ContourdeTwern!

VrijwilligersTilburg is voor de gemeente Tilburg hét startpunt voor alle mensen die vrijwilligerswerk (willen) doen én voor alle organisaties die werken met vrijwilligers.

Wij ondersteunen, informeren, adviseren en promoten op het gebied van vrijwillige inzet, in de breedste zin van het woord, en zijn daarmee hét expertisecentrum voor vrijwilligerswerk in de gemeente Tilburg. We doen dat vanuit een neutrale positie! Tot op heden waren wij als, apart maar wel verbonden onderdeel van ContourdeTwern helaas niet altijd even goed zichtbaar én herkenbaar.

Om onze zichtbaarheid en herkenbaarheid als VrijwilligersTilburg  te verbeteren krijgen wij een geheel eigen logo. En daar zijn we heel blij mee! Extra bijzonder dat dit nu is, in het Nationale Jaar van de Vrijwillige Inzet! Een jaar waarin we met vele acties en evenementen vrijwilligerswerk in de gemeente Tilburg nóg meer op de kaart zetten!

We zijn trots op ons nieuwe logo. Een logo dat warmte en verbinding uitstraalt! Dat duidelijk laat zien waar vrijwilligerswerk over gaat! Én… in de huisstijlkleuren van de Gemeente Tilburg.

Want één ding staat vast: het zijn de Mensen die Tilburg maken! Mensen met het hart op de juiste plek.

Op donderdag 25 februari onthult wethouder Dols ons logo en komt onze nieuwe website online. We hopen dat je met ons trots voelt en ons (nog meer) gaat volgen!