Landelijke Opschoondag

Tegelijkertijd met de Internationale Dag van het Geluk vindt de Landelijke Opschoondag plaats. Dat is niet toevallig! Van vrijwilligerswerk word je gelukkig! Wil jij dit zelf ook ervaren, kom dan as zaterdag 20 maart in actie en maak in jouw buurt een opschoon-ommetje.

Zorg dat je óf met je huishouden afval raapt óf met maximaal één andere persoon met in achtneming van 1,5 meter afstand. Lees voordat je op pad gaat de uitgebreide preventiemaatregelen coronavirus. Ben je benieuwd naar andere Tilburgse schoonmaakacties of wil je jouw actie aanmelden, neem dan een kijkje op www.supportervanschoon.nl/tilburg.

Met een paar uurtjes vrijwilligerswerk zorgen we samen voor een schonere stad en dorpen!

Doe net als Italia en Giulia van Hamond mee

#tilburgschoon #mensenmakentilburg