Heb jij de Dutch Happiness Week gemist?

In de week van 13-21 maart vond de Dutch Happiness Week plaats: een week vol allerlei (online) activiteiten, cursussen, lezingen e.d. op het gebied van geluk. Heb je deze Happiness Week gemist, dan hier nog een paar tips:  

  • Luister naar de Podcast Wat is geluk nu eigenlijk en is het meetbaar? 
  • Wil jij inzicht in je geluk? Met de Geluksvergelijker van de Erasmus Universiteit kun je vergelijken hoe gelukkig jij bent ten opzichte van andere deelnemers die in dezelfde situatie verkeren als jij, d.w.z. mensen van ongeveer dezelfde leeftijd, geslacht, opleiding, inkomen en huwelijkse staat. Het gemiddelde geeft aan wat haalbaar is in jouw situatie. 
  • Gelukkig zijn in tijden van corona? Leedaarover hier meer  
  • Wist jij dat vrijwilligerswerk gelukkig maakt? Lees hier de uitkomsten van het onderzoek hiernaar.