Een adviseur aan de deur

Misschien ken je ons van de Vacaturebank voor vrijwilligerswerk. Maar wist jij dat ons werk vooral bestaat uit adviseren van verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven? We stimuleren en waarderen vrijwilligerswerk en brengen vraag en aanbod van kennis en vrijwillige inzet bij elkaar.

Een van onze tien adviseurs komt in week 22 (31 mei t/m 4 juni) graag langs om (opnieuw) kennis te maken. We kunnen het hebben over vinden en binden, over verzekeringen, de zelfevaluatie en het keurmerk Goed Geregeld, Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, subsidie op deskundigheidsbevordering en veel meer.

Wie kun je verwachten?

Afhankelijk van de wijk of het dorp waar je woont, kun je bezoek verwachten van:
Anuschka, Babiche, Bhartie, Maria, Marianne, Pascalle, Petra, Rob, Susan of Willeke.

Bekijk hier de verslagen van:

 

Wil je graag meer weten over ons werk en wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Klik hier en meld je aan voor een bezoek

Lees hier meer over ons