Een adviseur aan de deur

Misschien ken je ons van de Vacaturebank voor vrijwilligerswerk. Maar wist jij dat ons werk vooral bestaat uit adviseren van verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven? We stimuleren en waarderen vrijwilligerswerk en brengen vraag en aanbod van kennis en vrijwillige inzet bij elkaar.

In de tweede campagneweek (31 mei t/m 4 juni) bezochten onze adviseurs diverse maatschappelijke organisaties om (opnieuw) kennis te maken. Ze spraken over vinden en binden, over verzekeringen, de zelfevaluatie en het keurmerk Goed Geregeld, Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, subsidie op deskundigheidsbevordering en veel meer.

Wil jij ook een keer een adviseur aan de deur? Laat het weten, we komen graag een keer langs. Stuur een mail naar info@vrijwilligerstilburg.nl of neem contact op met het vrijwilligerspunt in jouw buurt.

Wie kun je verwachten?

Afhankelijk van de wijk of het dorp waar je woont, kun je bezoek verwachten van:
Anuschka, Babiche, Bhartie, Maria, Marianne, Pascalle, Petra, Rob, Susan of Willeke.

Bekijk hier de verslagen van:

 

 

Lees hier meer over ons