Mis het niet, Beursvloer Tilburg, schrijf je nu in!

Vanaf vandaag is het weer mogelijk in te schrijven voor de nieuwe Beursvloer Tilburg. We gaan ervan uit dat deze Beursvloer op 12 oktober a.s. weer een gewone Beursvloer Tilburg zal zijn, dus dat we elkaar weer live mogen ontmoeten in het Willem II stadion. Tijdens Beursvloer Tilburg kunnen vele wensen anders dan geld in vervulling gaan. Denk hierbij aan gratis laptops, computers, drukwerk, meubilair, trainingen, transport, verwenarrangementen etc. Dus reserveer nu alvast een plekje via www.beursvloertilburg.nl.  

In 2019 namen bijna 200 Tilburgse bedrijven en organisaties deel aan Beursvloer Tilburg. Laat deze kans niet lopen en neem ook dit jaar deel aan de Beursvloer! Deelname is gratis, het kost je slechts een halve middag, je hoeft geen stand in te richten en het kan je veel opleveren. Kortom, een mooie kans voor je organisatie, met winst voor alle partijen! 

Over Beursvloer Tilburg  

Beursvloer Tilburg brengt vraag en aanbod tussen ondernemingen en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst.  Tilburgse ondernemingen worden uitgenodigd om in het kader van hun maatschappelijke betrokkenheid gratis aanbiedingen te doen van hun producten en/of diensten aan Tilburgse maatschappelijke organisaties. Deze maatschappelijke organisaties dienen vooraf een hulpvraag in. Tijdens de Beursvloer Tilburg wordt het aanbod van de ondernemers en de vraag van de maatschappelijke organisaties bij elkaar gebracht (de zogenaamde match). De matches hebben betrekking op bijvoorbeeld menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en marketing. Belangrijk is dat de match tweerichtingsverkeer is, de maatschappelijke organisaties moeten de bedrijven een tegenprestatie bieden! Hierdoor ontstaat er een gelijkwaardig partnerschap.  

 

Meer informatie over Beursvloer Tilburg tref je aan op www.beursvloertilburg.nl.  Hier kun je je ook inschrijven. Heb je nog vragen, neem gerust contact op met het Beursvloerteam via info@beursvloertilburg.nl  of bel 013-5839999.