Meedoen met Mensen maken Tilburg

Meedoen als (vrijwilligers)organisatie

Als jouw organisatie zich in wil zetten om meer en nieuwe mensen te waarderen en betrekken om zich in te zetten voor een ander, dan bieden wij je daarvoor activiteiten, tools en inspiratie aan.

  • Deelname is grotendeels kosteloos.
  • Het hoeft niet veel tijd en inzet te kosten, maar levert juist veel op.
  • De campagne is op maat te maken voor jouw organisatie.

Mensen maken Nederland staat voor een beweging. Samen kunnen we meer aandacht voor het vrijwilligerswerk genereren en meer en nieuwe mensen bij het vrijwilligerswerk betrekken.

Activiteiten

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 worden, zowel lokaal als landelijk, veel activiteiten georganiseerd die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Op deze pagina staan alle landelijke activiteiten op een rij.

In Tilburg organiseren wij onder andere:

Wat gaan jullie doen?

  • Stuur ons verhalen van vrijwilligers (of vraag naar onze interviewers: info@vrijwilligerstilburg.nl).
  • Zet je eigen vrijwilligers in de spotlight en gebruik de hashtag #mensenmakentilburg.
  • Kijk eens hieronder bij de inspiraties.
    (de foto hiernaast is gemaakt met de pijlenset van onze collega’s uit Zwolle).

Tools

Op deze website vind je een toolkit met onder andere posters en een plaatjesmaker die je zelf kunt inzetten voor jouw organisatie. Je kunt je eigen foto’s en logo gebruiken.

Inspiratie

Laat je op deze pagina inspireren door deze initiatieven uit het hele land voor vrijwillige inzet! En heb je zelf een inspirerende actie gedaan? Deel het met ons op deze pagina!

Heb je tips nodig over hoe je vrijwilligerswerk en jouw vrijwilligers zichtbaar kunt maken? Vraag om een adviseur: mail naar info@vrijwilligerstilburg.nl of zoek een adviseur in jouw buurt.