Vrijwilligers in de spotlight

Acht van vijftigduizend

In Tilburg zijn tussen de 50.000 en 60.000 mensen actief als vrijwilliger. We willen ze graag allemaal aan jullie voorstellen. Ze allemaal even in het zonnetje zetten. We hebben een kleine selectie gemaakt van mensen die heel divers werk doen, van jong tot oud, mensen uit diverse dorpen en wijken uit onze gemeente. Diversiteit in alle opzichten. Want vrijwilligerswerk is er voor iedereen, er is altijd iets dat bij jouw interesse past.

Met de klok mee zie je:

 • Younes Aknin
  (Tilburgse Vrijwilliger van het jaar 2020)
 • Mart van de Ven
 • Janiek Bothe
  (genomineerd voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2020)
 • Hans Kusters
 • Hennie Jacobs
  (Tilburgse Vrijwilliger van het jaar 2015)
 • Wim Brekelmans
  (genomineerd voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2020)
 • Emmi Elias
 • Sabine Verster (in het midden)

Op straat gezet

We hebben deze acht mensen opgenomen in onze campagne Mensen maken Tilburg. In de week van 31 mei tref je ze op 43 plaatsen door de hele gemeente: We hebben ze op straat gezet, in de bermen, zodat jij ze goed kunt zien. De foto’s zijn gemaakt door onze vrijwilliger Hans Kusters, het posterontwerp is van Alx studio BV.

Win een taart

 • Maak een selfie met een van de posters en plaats die op sociale media (Facebook of Instagram).
 • Tag VrijwilligersTilburg
 • Gebruik de hashtag #mensenmakentilburg
 • Onder de inzenders verloten we een taart (hoe vaker jij ons tagt, hoe meer kans je maakt 😉)