Digitale catalogus Mooi zo Goed zo 

Sinds kort is het tweedehands aanbod dat Mooi zo Goed zo voor bedrijven en organisaties mag bemiddelen op ieder gewenst moment en voor iedereen zichtbaar in de digitale catalogus die te vinden is via MooizoGoedzo – ContourdeTwern 

Tweedehands goederen die bij bedrijven en organisaties overbodig zijn geworden vinden via bemiddeling door Mooi zo Goed zo een nieuwe bestemming bij stichtingen, verenigingen en buurtinitiatieven. Een win-winsituatie! De aanbieder draagt zijn maatschappelijk steentje bij door hun goederen een maatschappelijk doel te gunnen en de organisatie is geholpen met de gratis aangeboden artikelen. Deze gebruiken zij ter ondersteuning aan activiteiten die zij voor hun doelgroep organiseren.  

De digitale catalogus past helemaal in de huidige tijd en is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk middel dat voor iedereen op ieder gewenst moment te raadplegen is.  

De catalogus is tot stand gekomen door de vrijwillige inzet van Frankie van Meel die hier met veel enthousiasme aan gewerkt heeft.  

Alle maatschappelijke organisaties die hun activiteiten organiseren binnen de gemeente Tilburg kunnen gebruikmaken van het tweedehands aanbod.
Meer weten? Anuschka Polfliet vertelt graag meer. Bel 06-12020968 of stuur een e-mail naar Mooizogoedzo@contourdetwern.nl