Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg

Wie draag jij voor? 

Ken je een vrijwilliger uit Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout of Biezenmortel die van onschatbare waarde is voor de samenleving? Ben je enorm onder de indruk van een groep vrijwilligers, een vrijwilligersproject of een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Tilburg?   

Dan nodigt VrijwilligersTilburg, in samenwerking met Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken, je van harte uit om deze topper(s) voor te dragen voor één van de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg. Op deze website kun je hiervoor de speciale voordrachtformulieren downloaden. 

Voordrachten 

Aanmeldingen zijn welkom tot en met 27 september. Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury drie vrijwilligers en drie organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 16 oktober bekendgemaakt in het Brabants Dagblad. Vanaf dat moment zijn de stembussen geopend en kunnen alle inwoners uit de gemeente Tilburg eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Vrijdagavond 12 november weten we wie de felbegeerde Vrijwilligersprijzen van 2021 in de wacht hebben gesleept. Op welke manier de prijzen worden uitgereikt, weten we op dit moment nog niet, maar we gaan in ieder geval alle genomineerden en winnaars feestelijk in het zonnetje zetten.  

Jongerenvrijwilligersprijs 

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, reiken we op 12 november ook de jaarlijkse Jongerenvrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee andere categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2021 wordt. 

Download hier het formulier om een vrijwilliger voor te dragen

 

Download hier het formulier om een organisatie voor te dragen

 

Meer informatie? Neem contact op met Susan van Schijndel, adviseur Vrijwilligerswerk, telefoon 06 – 231 452 64 of e-mail susanvanschijndel@vrijwilligerstilburg.nl.