cursus

  City Trainer volwassenen

  Citytrainers zijn jongeren en (jong)volwassenen die hun talent willen ontwikkelen in de sport. Na het volgen van de cursus ‘Ik train mijn stad’ zijn ze in staat om zelfstandig sportactiviteiten te organiseren of te ondersteunen in hun wijk of stad. De cursus wordt afgesloten met een eindpresentatie waarbij de cursisten een certificaat ontvangen. Ze dragen bij aan een creatieve, sportieve en sociale omgeving.

  Lees artikel

  Sterker in je schoenen (sociale vaardigheden)

  Gratis training van het IMW

  Vindt u het moeilijk contact te leggen met anderen? Een gesprek gaande te houden?  Zou u wat sterker in uw schoenen willen staan?

  In deze training van het IMW leert u beter communiceren en voor uzelf opkomen. Het resultaat: u bent zekerder in het leggen van contacten, beter in staat om aan te geven wat u wel of niet wilt, u voelt zich prettiger bij anderen en kunt beter een moeilijk gesprek aangaan.

  Lees artikel

  Reanimatie en AED

  Maar liefst 300 Nederlanders per week krijgen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. En in de meeste gevallen (70 tot 80%) gebeurt dat thuis. Zorg dat je weet wat je moet doen! Tijdens een cursus reanimati een AED leer je hoe je moet handelen. Je oefent onder begeleiding van een Rode Kruis EHBO-instructeur op een reanimatiepop.

  Lees artikel

  Excel voor beginners WACHTLIJST

  Wegwijs in Excel 2016 is een eerste kennismaking met dit veelgebruikte programma. In vijf lessen leert Karin Saris je hoe je gegevens makkelijk kunt invoeren, wijzigen en bewaren. Je leert werken met formules en functies om berekeningen te maken én je leert de gegevens op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld in een grafiek.

  Lees artikel
"Maak een afspraak met een Vrijwilligerspunt bij jou in de buurt. Bekijk de contactgegevens in het menu Contact."