meerdere bijeenkomsten

  City Trainer volwassenen

  Citytrainers zijn jongeren en (jong)volwassenen die hun talent willen ontwikkelen in de sport. Na het volgen van de cursus ‘Ik train mijn stad’ zijn ze in staat om zelfstandig sportactiviteiten te organiseren of te ondersteunen in hun wijk of stad. De cursus wordt afgesloten met een eindpresentatie waarbij de cursisten een certificaat ontvangen. Ze dragen bij aan een creatieve, sportieve en sociale omgeving.

  Lees artikel

  Sterker in je schoenen (sociale vaardigheden)

  Gratis training van het IMW

  Vindt u het moeilijk contact te leggen met anderen? Een gesprek gaande te houden?  Zou u wat sterker in uw schoenen willen staan?

  In deze training van het IMW leert u beter communiceren en voor uzelf opkomen. Het resultaat: u bent zekerder in het leggen van contacten, beter in staat om aan te geven wat u wel of niet wilt, u voelt zich prettiger bij anderen en kunt beter een moeilijk gesprek aangaan.

  Lees artikel

  Reanimatie en AED

  Maar liefst 300 Nederlanders per week krijgen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. En in de meeste gevallen (70 tot 80%) gebeurt dat thuis. Zorg dat je weet wat je moet doen! Tijdens een cursus reanimati een AED leer je hoe je moet handelen. Je oefent onder begeleiding van een Rode Kruis EHBO-instructeur op een reanimatiepop.

  Lees artikel

  Gelukkig worden door vrijwilligerswerk

  Wil jij net als veel andere vrijwilligers ook ervaren of je gelukkig(er) kunt worden van vrijwilligerswerk? We gaan graag telefonisch met jou in gesprek om jouw vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden, om te kijken waar jij jouw talenten in kunt zetten, om te kijken wat écht bij jou past. En misschien kunnen we zelfs een match maken met een vrijwilligersorganisatie, dan worden wij ook happy 😊

  Lees artikel
"Maak een afspraak met een Vrijwilligerspunt bij jou in de buurt. Bekijk de contactgegevens in het menu Contact."