workshop

  Jouw leven na de lockdown: maak je visionboard!

  De lockdown is hopelijk voorbij. Nu is het tijd om stil te staan bij wat jij écht wilt en wat jij belangrijk vindt. Wat heb jij van deze periode geleerd? Hoe houd jij je doelen goed in het zicht? Focus en maak het visueel!

  Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw doelen en jouw dromen. Dit doen we door creatief te visualiseren.

  Lees artikel

  Hoe zorg je goed voor jezelf?

  Kennismaken met Positieve Gezondheid, workshop van Academie Zorgbelang Brabant

  Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte het is veel meer dan dat. Mee kunnen bewegen met het leven, veerkrachtig zijn en zelf de regie voeren staan centraal in het model ‘Positieve Gezondheid’ van arts/onderzoeker Machteld Huber. In deze tijden van COVID-19 heeft het kunnen mee bewegen en veerkrachtig zijn wel een hele speciale betekenis gekregen. Hoe beweeg jij hierin mee, hoe vergroot je jouw veerkracht? Wat vind je echt belangrijk in jouw leven en hoe kun zelf daaraan bijdragen.

  Lees artikel

  Opruimen: een plek voor alles en alles op z’n plek (okt.)

  Wil je orde en rust in je huis, maar lukt het niet helemaal om dat voor elkaar te krijgen? Dan is deze workshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je makkelijk en goed opruimen. Je krijgt allerlei tips en tools om zelf aan de slag te gaan en je werkt aan een opruimplan voor jouw huis of dat van je maatje, je cliënt, je ouders etc.

  Lees artikel

  Wandelcoaching (september)

  Wil jij ontdekken wat voor jou belangrijk is? Durf jij vragen te stellen en te delen? Neem dan deel aan een wandeling ter inspiratie en ontspanning. Je gaat wandelend in een klein groepje van maximaal 4 personen natuurgebied Moerenburg ontdekken. De opzet is om in alle vrijheid te praten en dingen te delen. Daarbij mogen…

  Lees artikel
"Maak een afspraak met een Vrijwilligerspunt bij jou in de buurt. Bekijk de contactgegevens in het menu Contact."