Excel voor beginners WACHTLIJST

Wegwijs in Excel 2016 is een eerste kennismaking met dit veelgebruikte programma. In vijf lessen leert Karin Saris je hoe je gegevens makkelijk kunt invoeren, wijzigen en bewaren. Je leert werken met formules en functies om berekeningen te maken én je leert de gegevens op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld in een grafiek.

De ledenadministratie van een kaartclub bijhouden, een enquête uitwerken van de buurtvereniging of de totale reiskosten berekenen van de afgelopen maand: het zijn bij uitstek klussen die met behulp van Excel eenvoudig geklaard kunnen worden.

Vijf lessen

Wegwijs in Excel 2016 is een eerste kennismaking met dit veelgebruikte programma. In vijf lessen leer je hoe je gegevens makkelijk kunt invoeren, wijzigen en bewaren. Je leert werken met formules en functies om berekeningen te maken én je leert de gegevens op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld in een grafiek.

Stap voor stap

De nadruk ligt op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte, inleidende tekst gevolgd door stap-voor-stapopdrachten, waarin je oefent met herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven. De lessen worden afgesloten met extra oefeningen en toetsvragen.

  • Startdatum: maandag 04 oktober 2021
  • Lestijd: 19.00-21.00 uur
  • Docent: Karin Saris
  • Lesdata: 04-11-18 okt / 01-08 nov
  • Prijs: gratis

Docent

Karin Saris heeft Mens Techniek Interactie gestudeerd aan de TU in Eindhoven. Graag deelt zij haar digitale kennis en vaardigheden met anderen. Door in te spelen op de wensen en verwachtingen van de cursusgroep, probeert zij de cursus voor iedereen zo toegankelijk en interessant mogelijk te maken.

Aanmeldknop