Sterker in je schoenen (sociale vaardigheden)

Gratis training van het IMW

Vindt u het moeilijk contact te leggen met anderen? Een gesprek gaande te houden?  Zou u wat sterker in uw schoenen willen staan?

In deze training van het IMW leert u beter communiceren en voor uzelf opkomen. Het resultaat: u bent zekerder in het leggen van contacten, beter in staat om aan te geven wat u wel of niet wilt, u voelt zich prettiger bij anderen en kunt beter een moeilijk gesprek aangaan.

Bijeenkomsten

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van elk 2,5 uur met thema’s als een gesprek aanknopen, feedback geven of “nee” zeggen. U oefent met de andere deelnemers en wisselt met hen ervaringen uit. Er zijn tien trainingsbijeenkomsten.

Wie, waar, wanneer?

Bent u 18 jaar of ouder en woont u in de gemeente Tilburg, Goirle, Dongen of Gilze-Rijen? Dan kunt u aan de training deelnemen. Deze is overdag of ’s avonds en vindt plaats op een locatie van het IMW in Tilburg West of Goirle. Er is een training in het voor- en najaar. Voorwaarde is dat er minimaal acht deelnemers zijn. Het maximum aantal deelnemers is twaalf. Er zijn geen kosten verbonden aan de training.

Klik hier om je aan te melden bij het IMW