Uitgelicht: Onlinetraining Microsoft 365 Teams

Zijn jij en/of je (mede-)vrijwilligers inmiddels volleerde gebruikers van Teams? Of probeer je op goed geluk steeds maar wat functies en mogelijkheden uit? In de onlinetraining Microsoft 365: Teams worden de basisbeginselen van deze app kort, overzichtelijk en stap voor stap uitgelegd.  

Toegenomen gebruik

In de eerste helft van 2020 nam door de uitbraak van COVID-19 het gebruik van Teams explosief toe. Teams bleek een uitkomst om vanuit huis toch heel efficiënt en gemakkelijk samen te werken. Voor velen lijkt het momenteel alsof we nooit anders gedaan hebben dan via Teams te communiceren met elkaar. Zo is het aantal videogesprekken sinds de virusuitbraak met duizend procent gestegen, met als record 2,7 miljard vergaderminuten op één dag! 

De training

Kent Teams toch nog wel enkele geheimen voor je? In de training Microsoft 365: Teams leer je hoe je bestanden kunt delen, efficiënt kunt vergaderen en op een professionele manier een presentatie kunt geven. Stapsgewijs worden de verschillende onderdelen behandeld, er worden verwerkingsvragen gesteld en met een korte samenvatting wordt op elk onderwerp teruggeblikt. Omdat je de training op je eigen tempo kunt volgen, is deze zelfs (of misschien juist) voor mensen met weinig computerervaring te volgen.

Aanmelden

Wil jij je kennis over Teams vergroten? Meld je dan nu aan voor de gratis online training. Naast deze training kun je kiezen uit een aanbod van meer dan 200 andere trainingen.