Vacaturebank 

In de Vacaturebank vind je al het aangemelde vrijwilligerswerk in Berkel-Enschot, Biezenmortel, Tilburg en Udenhout. Het vrijwilligerswerk ligt voor het oprapen. In sport, muziek, cultuur, voor ouderen of jongeren, iets met dieren; Er is altijd een baan die bij je past. Ongeacht waar je talenten liggen. Of je nou wilt besturen of gewoon een handje helpen.   

Hoeveel tijd je wilt besteden, waaraan en op welke momenten bepaal jij als vrijwilliger zelf. Bij de meeste vrijwilligersvacatures staat wel een indicatie.   

Vrijwilligerstest
Weet je niet welk vrijwilligerswerk bij jou past? Doe dan eerst de “Ontdek je Vrijwilligerskracht Test“.

Contact
Wil je meer weten over een vacature, een persoonlijk gesprek of wil je dat de vacatures van jouw (non-profit) organisatie in de vacaturebank vermeld worden?  Loop dan gerust binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk.

Voor organisaties
Ben jij een maatschappelijke organisatie die op zoek is naar vrijwilligers dan kun je gratis een vrijwilligersvacature plaatsen op deze digitale vacaturebank. Om deze vacatures zelf te kunnen plaatsen en beheren is een account voor ‘mijn eigen dossier‘ noodzakelijk. Neem hiervoor contact op met het Vrijwilligerspunt bij jou in de buurt of bel met het Adviespunt, bereikbaar tijdens kantoortijden via 013-5498646. De vacaturebank is slechts één van de vele mogelijkheden om vrijwilligers te werven. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn, de Vrijwilligerspunten denken graag met je mee!