David Celestin

David studeert, werkt en hij is vrijwilliger!

'Het voelt niet echt als hard werken'

Door: Maria Melis

David Celestin is 20 jaar oud en komt uit Tilburg.  David studeert, werkt en hij is vrijwilliger. Luister naar zijn verhaal:

Hij studeert Multimedia & Design aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hij werkt ook als pakketbezorger bij DHL. Daarnaast doet hij vrijwilligerswerk bij de Hall of Fame (HOF) en dan specifiek bij het Ladybird Skatepark.   

David komt al ruim negen jaar bij de Hall of Fame om te skaten. Hij is gaan “vrijwilligen”, zo zegt hij dat zelf, omdat hij dan ook gratis kon gaan skaten en gratis naar optredens kon gaan. Hij is al ruim vijf jaar vrijwilliger bij de HOF.  En in de HOF is hij graag! 

Hij draait bardiensten en helpt mee met de op- & afbouw  en onderhouden van de skatepark. Ook geeft hij op zondag skatelessen aan kinderen.  

De diensten achter de bar zijn altijd heel gezellig, zegt hij zelf. “Het voelt niet echt als hard werken omdat je altijd lol hebt met diegene waar je de bardienst mee draait”.  

David vindt het leuk om lessen te geven aan de kinderen omdat hij de kinderen ziet groeien en hij krijgt er een band mee. Dat geeft David veel voldoening.  

“Ik zal iedereen aanraden om vrijwilligerswerk te gaan doen. Je leert veel  nieuwe mensen kennen, het is gezellig en je hebt ook een plekje om te gaan chillen en dat is fijn om te hebben!”  

  

Zin gekregen om vrijwilliger te worden? Gewoon doen! Ga naar de contactpagina en vul het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op! 

Lees ook de andere verhalen

"Maak een afspraak met een Vrijwilligerspunt bij jou in de buurt. Bekijk de contactgegevens in het menu Contact."